Cursus Postpartum Herstel

De eerste maanden na je bevalling zijn intens, zowel fysiek als mentaal. De zorg rondom zwangerschap en bevallingen in Nederland is fantastisch, maar na de geboorte worden veel moeders aan hun lot overgelaten. Dat willen wij veranderen. Met onze cursus begeleiden we jou in het optimale herstel, van de kraamtijd tot aan 12 maanden postpartum.
 

€95,00

Wat kun je verwachten?

Wij zijn Suzanne en Marjolein, en we staan klaar om jou te helpen.
 
Suzanne, diëtist, neemt je mee in de wereld van voeding en herstel. Ze leert je alles over een gebalanceerd voedingspatroon dat niet alleen jouw fysieke herstel ondersteunt, maar ook je energieniveau verhoogt en je helpt om je weer fijn te voelen in je lichaam.
 
Marjolein, fysiotherapeut, deelt haar kennis over het lichamelijke herstel. Ze legt uit hoe je veilig weer in beweging kunt komen, wanneer je kunt beginnen met sporten, en hoe je goed voor je bekkenbodem zorgt.
 
Met deze cursus willen we je een positieve start geven in je nieuwe leven als moeder. Of je nu in de kraamtijd zit, of al wat verder bent in je herstel, wij zijn er om je te ondersteunen. Stap voor stap helpen we je om sterker en energieker te worden, zowel fysiek als mentaal.
 
Gun jezelf het herstel dat je verdient!
 
Liefs,
Suzanne & Marjolein